Over Expatsbroker

Wij combineren moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij.

over expatsbroker

U maakt de juiste keuze wanneer u een verkoopmakelaar inschakelt bij het verkopen van uw huis. Expats is een groeiende groep op de woningmarkt in Nederland: zij komen hier naartoe om te werken en verhuizen vaak met het hele gezin. Omdat expats een hoog inkomen genieten hebben zij vaak interesse om het huren van een woning over te slaan en direct een huis in Nederland te kopen.

Uw woning verkopen aan expats doet u samen met Expatsbroker! Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop aan expats en doen er alles aan om de beste prijs voor uw woning te krijgen.

Moderne marketing

Bij Expatsbroker wordt moderne marketing gecombineerd met ouderwetse kwaliteit in makelaardij. We pakken alle kansen op verkoop van uw woning mee: dit houdt in dat wij ook op zaterdag werken en indien nodig in de avonduren bezichtigingen doen. Expatsbroker weet dat de woningmarkt voortdurend verandert en wij spelen hier handig op in. Moderne (online)marketingtechnieken worden ingezet om uw woning zo snel mogelijk te verkopen aan expats.

Lokale makelaar

Expatsbroker is altijd bij u in de buurt. Wij hebben veel kantoren verspreid over het land en kunnen daarom landelijke dekking met lokale slagkracht aanbieden. U wilt natuurlijk dat uw makelaar de regio tot in de puntjes kent; hier zijn wij het helemaal mee eens. Bij Expatsbroker is er altijd een makelaar in de buurt en kunt u daarnaast profiteren van landelijke marketing voor uw woning en kwalitatieve juridische ondersteuning.

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van uw woning aan expats via Expatsbroker? Neem dan snel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij rekenen geen intrekkingskosten en beginnen dan ook pas aan een opdracht wanneer we het vertrouwen hebben dat we de woning ook echt gaan verkopen. Er zijn dus geen nadelen!

Kijkt u voor nog meer informatie anders ook eens op de website van ExpatsMakelaar.nl